Våra Gym & Motionskonsulter

Våra Gym & Motionskonsulter hos GymKonsulten Göteborg & Skåne

Martin
076-3933057
Ejdergatan 12
416 68 Göteborg

GymKonsulten Mölndal

Dan Hamlet
070-8789400
Nämndemansgatan 17
431 33 Mölndal

GymKonsulten Kalmar

Jimmy Olsson
070-7141210
Rigavägen 3
393 56 Kalmar

Våra Gym & Motionskonsulter säljer ny & begagnad gymutrustning

GymKonsultens Gym & Motionskonsulter har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning. För det första är det inga andra gymleverantörer i Sverige som drivit något lönsamt gym.

Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu… Därför är det helt rätt läge att starta gym. Men på många orter är konkurrensen om medlemmarna väldigt stor och det krävs hårt arbete för att få dem att stanna på just ditt gym.

Försäljning av ny & begagnad gymutrustning

Från Sveriges Största Lagerbutik i Mölndal säljer GymKonsultens Gym & Motionskonsulter : Kompletta begagnade Gym och Ny eller begagnad gymutrustning från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac & GrandMaster by GymPartner.
Här har vi samlat våra 10 bästa tips till dig som drömmer om att öppna gym.

Före du öppnar ditt gym, läs detta: först

För det andra har vi både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till ditt färdiga drömgym. Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm. Läs om GymKonsultens Gym & Motionskonsulter här: Martin här.  Läs om Conny här  Läs om Jimmy här

MaXimus

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! 🙂

In the meantime you can find me here or on about.me

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

Behöver du en bra hemsida ? Kolla med GymDigital

Tveka inte att Kontakta oss redan idag för att komma vidare…