Transport och installation

[vc_row][vc_column][vc_empty_space][sc85_heading title=”Transport och installation” style=”bold” title_tag=”h1″ subtitle=”Transport och installation av utrrustning för wellness, fitness och rehab.”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text css_animation=”right-to-left”]GymKonsulten Logistics erbjuder logistiktjänster för utrustning inom områdena wellness, fitness- och rehabutrustning. Vi har många års erfarenhet och stor vana av att hantera exempelvis skrymmande och tung träningsutrustning för gym, fitnesscenter och rehabiliteringsavdelningar.

Transport och installation genom GymKonsulten

Som helhetsleverantör ser vi till att dina produkter levereras, hanteras, monteras och installeras med stor teknisk kunskap och precision.

Vårt erbjudande sträcker sig från planering och transport till installation och även avfallshantering och återvinning av er uttjänta utrustning. Självklart tar vi med din gamla utrustning i samband med leverans och installation av den nya utrustningen.

GymKonsultens Transport och installation samt bästa erbjudande just nu

boxningssäck
hemmagym
hemmagym
trx band
bagaregården
träningsmatta
romerska ringar
preacher curls
ps mölndal
träningsredskap
assault bike
ps auktion
ps auctions
cable cross
gym västerås
trappmaskin

[/vc_column_text][vc_single_image image=”11121″ img_size=”full” alignment=”center” el_class=”maxWidth”][/vc_column][/vc_row]